09/25/11 17:45
(http://www.klassa.bg/)

БСП открива предизборната си кампания с концерт на Лили Иванова

С концерт на примата на българската естрада Лили Иванова днес в Пловдив БСП официално открива предизборната си кампания „Избори 2011”. Предварителната програма предвижда тържествено шествие на социалисти от три различни точки до централния площад в града под тепетата, където за 19 часа е насрочен грандиозен митинг-концерт.
Кандидатпрезидентската двойка на столетницата Ивайло Калфин и Стефан Данаилов ще поведат първата колона на шествието от малката главна при БНБ. Вторият лъч начело с водача на пловдивската червена листа Тодор Петков тръгва от библиотека „Иван Вазов”, а третият, воден от кандидата на БСП за кмет на Пловдив Георги Търновалийски, областния председател на партията Георги Гергов и общинския лидер на социалистите Атанаска Тенева, от площада пред пловдивската община. Организаторите на шествието са предвидили освен редови членове на социалистическата партия в него да бъдат включени още гайдари, певци, кукери и танцовият ансамбъл „Тракия“. На централния площад трите колони ще бъдат посрещнати от Берковската духова музика.
Своите послания към избирателите при старта на кампанията от сцената на площада около 19 часа ще отправят лидерът на БСП Сергей Станишев, кандидатите за президент и вицепрезидент на социалистите Ивайло Калфин и Стефан Данаилов, кметът на Смолян Дора Янкова и кандидатът за кмет на Пловдив Георги Търновалийски. След тях започва концертът на примата на българската естрада Лили Иванова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване