09/25/11 18:41
(http://www.klassa.bg/)

Каролев: Столичният кмет е добра жена, но не става за управник

Харесвам г-жа Фандъкова като душевност. Тя е добра жена и я боли за проблемите на София. Фандъкова обаче не е достатъчно компетентна и не става за този пост. Това заяви вчера кандидатът за кмет на София, издигнат от НДСВ, Владимир Каролев „За 8 години като общински съветник видях, че нещата в Столичната община се движат бавно, неефективно и с популизъм“, посочи той. Каролев призна още, че е изкушен от политиката и че за 50 години е успял да натрупа достатъчно управленски опит, знания и умения както в работата му в частни фирми, така и в общината.
„Човек се ражда с лидерски качества и може само да надгражда. Аз съм с много ясна идеология и се гордея с партията, на която съм член“, обяви той по време на представянето си, на което присъстваха още лидерът на НДСВ Христина Христова, бившият финансов министър Милен Велчев, както и кандидати за общински съветници от листата на партията.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване