09/26/11 15:56
(http://www.klassa.bg/)

Христо Стоичков обяви, че е приключил с България

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изключи възможността да поеме националния отбор на България след уволнението на немския специалист Лотар Матеус. През уикенда Стоичков беше в Украйна, където изгледа дербито между тимовете на „Динамо“ (Киев) и „Шахтьор“ (Донецк), след края на което даде интервю за местното издание „Спорт експрес“.
Камата обяви, че вече е приключил с националния отбор и повече няма желание да го води. „Веднъж бях начело на тима. На 99,9 процента няма да се върна. Живея повече от 20 години в Барселона и е нормално да работиш там, където живееш. Там е моят дом, моето семейство и моите деца. Работя усилено в четирите си школи и това ми доставя удоволствие. Не смятам скоро да сменям работата си“, заяви Стоичков. Легендарната осмица на България и „Барселона“ добави още, че един ден се надява да стане селекционер на каталунския тим. „Сега е рано, а и Гуардиола си върши работата чудесно. Но след време нищо не се знае“, лаконичен беше Стоичков.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване