09/27/11 16:09
(http://radiomilena.com/)

Най-младият кандидат за кмет на НДСВ е в Ахелой

Най-младият кандидат за кмет е на  НДСВ , който ще се бори за кметско място   в гр.Ахелой, съобщиха от пресцентъра на ПП НДСВ. Атанас Нейчев е роден на 01 октомври 1991 г. и израства в Ахелой. Tам завършва ОУ „Христо Ботев”, като през цялото си обучение, участва в множество културни и спортни извънкласни дейности. В гимназията – СОУХЕП – „Св.Св. Кирил и Методий” – Бургас, след като първите години се съсредоточава в изучаването на английски език, отново се връща на сцена с музикални и развлекателни участия. Сега е студент по Органични химични технологии в бургаския университет – „Проф. д-р Асен Златаров”. Занимава се с организиране на творчески конкурси, спортни съзтезания и журналистика. През цялото време практикува изявените си предпочитания на това, с какво иска да се занимава – културно-масова дейност, езици, спорт и др.
Визията му за развитие на Ахелой се базира на ангажиране на подрастващите в културния и граждански живот в китното черноморско градче. Той акцентира и върху нуждата от изграждане адекватна спортна база, която да стимулира към здраве и приятни моменти.
Тъй като е по душа либерален и отворен за света Атанас Нейчев – най-младия кандидат за кмет на ПП НДСВ, мотивиран да кандидатства за този пост от областния председател на М НДСВ – Бургас – Христо Тракийски,  разчита специалистите и евродепутатите в партията да подкрепят бъдещето кандидатстване на кметството, под негово ръководство за евро фондовете, които могат да се използват в пътната, спортната и културната инфраструктура, на това завинаги останало в българската история, като символ на победата на българското средновековно оръжие, под личното командване на цар Симеон Велики.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване