09/27/11 06:39
(http://e-vestnik.bg/)

С това МВР и тоя премиер България може да пламне + фотогалерия, видео

На площада скандират „Бойко педераст”, както срещу Петър Младенов през 1989 г.

Колаж: Бъзикилийкс - neverojatno.wordpress.com

МВР не изпусна положението. МВР просто си няма хабер за положението. Обясненията на разни ченгета, какво били направили в Катуница, тук и там, са смешни.
МВР наистина изпусна положението, но не вечерта в Катуница, когато жандармерия и полиция не успяха да опазят къщите на фамилията на цар Киро.
Става дума за много преди това. Поводът за спонтанните бунтове е бруталното убийство в Катуница. Но причините са много повече. До убийство нямаше да се стигне, ако не беше бездействието на полицията.
В медиите валят една след друга дребни причини за размириците, които  са се натрупвали години наред. Сега, след убийството и пожарите, се разбира, че коли на фамилията на цар Киро са се движели със специални разрешителни.
Разбра се, че никакви данъчни не са ги закачали години наред. Те живеят в палати, карат скъпи коли, а данъци не плащат. Това е пред очите на хората в целия регион. Как един прокурор не се сети да назначи проверка? Как полицията не спира за проверка тези джипове и лимузини, карани често пъти от внуците на царя без документи?
Няма отговор. Няма как цар Киро да е купил всички - и общинари, и прокурори, и съдии, и полицаи.
Това е безхаберие. Типично полицейско безхаберие.

Шествие във Варна, което се насочи към циганската махала

Моменти от шествието в понеделник вечерта във Варна, което мина през циганската махала и чупеше по пътя каквото може. Снимки: Импакт прес груп

Разбра се също, че срещу фамилията на цар Киро са подавани жалби от жители на селото за произвол и тормоз, заплахи. Включително ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване