09/29/11 16:29
(http://www.klassa.bg/)

7 лв. струват най-скъпите билети за „Левски“-„Локомотив“ (София)

Клубното ръководство на „Левски“ (София) взе решение отново да не отваря сектор „В“ за фенове, както се случи в някои от предишните домакинства на „сините“ в родния шампионат. Трибуната беше отворена за сблъсъка с „Литекс“, който беше последният двубой на стадион „Георги Аспарухов“. За срещата с „Локомотив“ (София) обаче секторът ще остане празен. Иначе билетите за дербито ще са на цени от 5 до 7 лева. За сектор „А“ „сините“ фенове ще плащат по 7 лева за вход, за сектор „Г“ - 6 лева, а за сектор „Б“ - 5 лева.
В лагера на „Левски“ проблемите с контузени футболисти намаляват. Холандецът Сержиньо Грийн направи първа пълноценна тренировка с отбора. Тъмнокожият футболист пропусна последните две занимания на Георги Иванов, защото има проблеми с глезена, но до дербито ще бъде готов. Единственият защитник на „сините”, който не може да играе, е оперираният Стефан Станчев, който скъса кръстни връзки в началото на кампанията. Очаква се „Левски“ да излезе с почти различно нападение срещу „Локомотив“ (София) в сравнение със загубата в Разград от тима на „Лудогорец“. Слабата игра на „сините“ е подтикнала треньора Георги Иванов да направи няколко рокади в титулярния си състав. Очаква се Сьорд Арс да замени Иван Цветков, а Даниел Младенов да играе като дясно крило за сметка на испанеца Тони Калво. Юношата на „Барселона“ от няколко кръга не е направил нищо запомнящо се за „Левски“ и това ще го остави извън титулярите. Не е изключено Гонзо да направи промяна и в другите звена от отбора, но на този етап това не изглежда чак толкова сигурно, колкото промените в атака.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване