09/29/11 16:32
(http://www.klassa.bg/)

IN FLAMES излизат в зала „Христо Ботев“

Днес героите от Швеция IN FLAMES излизат на сцената на столичната зала „Христо Ботев“ по покана на Loud Concerts. Феновете на тежкия саунд ще могат да ги чуят довечера.
Първи на сцената в 20:00 ч излизат по програма словенските детметъл пионери NOCTIFERIA, за да забият 40-минутен сет. След тях са хедлайнерите на вечерта – IN FLAMES. Шведите ще започнат сета си точно в 21:00 ч. Както вече стана известно, в момента сетлистът им включва предимно песни от последния албум на групата Sounds Of A Playground Fading, в чиято подкрепа е актуалното турне. Не са пропуснати обаче и най-добрите парчета на групата от предишни албуми. Освен страхотното лайв изпълнение на групата феновете ще станат свидетели и на впечатляващо светлинно шоу.
Билетите за концерта на IN FLAMES са в продажба в мрежата на Ticketstream. Пропуските могат да бъдат намерени в магазините Office 1 Superstore, Orange, Multirama, „Техномаркет“, офисите на TBI Credit и M-Tel, както и онлайн на www.ticketstream.bg.
Билетите се продават по 45 лв. На място на събитието ще могат да бъдат закупени на цена от 55 лв.
Всички лица до 18 години трябва да носят и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване