09/29/11 19:17
(http://www.klassa.bg/)

"Президент търси България" е мотото на Светльо Витков

„Президент търси България” е мотото, под което ще води предизборната си кампания кандидатпрезидентската двойка Светослав Витков и Венцислав Мицов. Това съобщиха самите те в сутрешния блок на bTV.
Кампанията на солиста на „Хиподил“ ще бъде предимно в интернет, тъй като телевизионната изборна реклама била прекалено скъпа. Светльо Витков уточни, че двамата с колегата му са успели да съберат над 10 хил. подписа за регистрацията си за вота, като организацията за това е минала през социалната мрежа Фейсбук. Изборната им страница пък вече имала над 9000 почитатели. До края на седмицата се очаква да се появи и клипът на песента "Ново 20", записана специално за предизборната кампания.
„Няма ли във всеки среден български град по някой дерибей, край чиято къща хората не смеят да минават“, попита риторично Светослав Витков. "В 21-ви век сме - трябва да живеем с ромите, да им помагаме да се интегрират и да ги разбираме", добави той.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване