10/03/11 18:29
(http://radiomilena.com/)

Кандидатът за кмет Иван Арексиев се срещна с избиратели от кв.“Свобода“

снимка:ПП"ГЕРБ"

Кандидатът за кмет на Община Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев и бъдещите общински съветници на партията се срещнаха с жителите на кв.”Свобода”. Още в началото един от гражданите заяви, че този квартал трябва да се преименува на кв. „Мъка”, съобщават от пресцентъра на ПП“ГЕРБ“

„В течение съм с всички проблеми на квартала, а те са много. Знам за дългогодишната ви „мъка”. Наясно съм с това, че не се поддържат зелените площи, че на места изобщо липсват, за избирателното поставяне на пейки, лошото изпълнение, работата само с най-евтини материали по изграждането на тротоари, междублокови пътеки и т.н.”, коментира Иван Алексиев.

Жители на бл. 17 се оплакаха, че са ходили на среща в Общината за да попитат кога ще се изградят пътеки между сградите. Не са получили отговор, но пък са били отпратени цинично.

На въпрос как ще осъществи програмата си и как ще я обезпечи, Алекиев отговори „Работа с европрограми, държавни субсидии, изпълнение в определените срокове, коректни и силни инвеститори. Такива има, искат да работят по-големи проекти, но отказват да го правят при това управление. Амбицирани сме да работим и ако сгреша трябва, и е задължително да ми търсите отговорност”, каза Алексиев.

Последва въпрос за игрището, че е с работно време и не е достъпно, когато децата искат да спортуват.Стана ясно, че това е проблем на администрацията. Действащ общински съветник обясни, че няколко пъти се е работило по този въпрос, но от местната управа отказват да променят статуквото. Повдигна се темата за децата в неравностойно положение. Има изготвен проект, но отново обещания и безрезултатно чакане. Алексиев пое отговорност, че ако той и екипът му поемат Община Поморие този проект ще бъде разписан както трябва и с него ще се кандидатства по оперативна програма.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ разясни как по програми могат да се санират и жилищните блокове. Напомни им, че скоковете изтичат и, че трябва бързо да се излъчат домоуправители по места за да се задвижи документацията.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване