10/03/11 16:49
(http://www.klassa.bg/)

Холистични бижута и кристалотерапия

В студиото на „Преди обед” по bTV днес Розалия Тинкова ще разкаже подробности за холистичните бижута, превърнали се в последен писък на модата, но и неизменен аксесоар на привържениците на балансирания начин на живот. Дипломираната в единствения университет по енергийна медицина и кристалотерапия в Малайзия енергийна лечителка ще даде подробности за влиянието на минералите върху човешкия организъм и до колко познати са свойствата им на българина.
Акушер-гинекологът д-р Николай Генов, психологът Калин Цанов и певицата Светла Иванова ще разговарят с Елена Розберг за рисковете от хранителни разстройства при бременните жени, известни като прегорексия. Маги Желязкова ще предложи различна гледна точка към популярната естетична процедура мезотерапия, а на гости в студиото ще бъде радиоводещият Младен Петков, който ще даде интересни подробности за старта на новото bTV Radio.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване