10/04/11 18:05
(http://www.klassa.bg/)

Променят организацията на движение в София заради Дилма Русеф

Променят организацията на движение по централни улици и булеварди в София заради посещението на президента на Бразилия Дилма Русеф у нас, съобщиха от Столична община.
От 7.30 до 10.30 ч. днес ще бъде забранен престоят и паркирането на ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "Дунав", а от 9.00 до 10.30 ч. ще се забрани и влизането в двете посоки в този участък.
От вчера до отпътуването на делегацията на 6 октомври се забранява престоят и паркирането на превозни средства на паркинга пред хотел "Шератон", съобщават от Столична община.
Забраняват се престоят и паркирането от 7.00 ч. на 5 октомври до приключване на мероприятията на бул. "Дж. Баучер" между бул. "Черни връх" и изхода на хотел "Кемпински".
Официалната част на държавното посещение на Дилма Русеф е на 5 и 6 октомври. Това е първо посещение на бразилски държавен глава у нас от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Бразилия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване