10/04/11 15:37
(http://radiomilena.com/)

Ще се проведе международна туристическа борса

 Агенцията по заетостта като член на мрежата за мобилност “Европейски услуги по заетостта” /EURES/ организира международната туристическа борса „Европейски ден на труда”, информира Дирекция „Бюро по труда“ -Поморие.  Борсата ще се проведе на 8 октомври 2011г. (събота), от 9.00 до 17.00 часа в х-л «Аква», бул. „Демокрация”, комплекс „Лазур”, гр. Бургас.
Тази борса се организира в рамките на инициативите на ЕК „Европейски дни на труда”, чиято цел е стимулиране и подобряване на трудовата мобилност в Европа.
В международната борса ще вземат участие EURES съветници и представители на работодатели от Германия, Австрия, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Словения, Естония, Франция, Румъния и България. Те ще предоставят информация относно възможности за намиране на работа в хотелиерството и ресторантьорството в страните си и ще интервюират предварително подбраните кандидати.
Кандидатите е необходимо да знаят английски, немски или френски език(или езиците на съответните държави).
Представителите на Швеция и Дания проявяват интерес и към специалисти в сферата на здравеопазването.
Допълнителна информация за международната туристическа борса може да получите на адрес: http://www.az.government.bg/eures/ и на телефон 0596 24433 Д „БТ“ – Поморие

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване