10/05/11 13:53
(http://radiomilena.com/)

Христо Йовов рита със сините срещу Милен Георгиев и бургаски легенди

Христо Йовов, Георги Чиликов, Станислав Благов ще играят с отбора на “Синята коалиция” (№38) в паметен мач тази събота. Известните футболисти ще обединят усилия заедно със сини кандидати за съветници срещу друга кандидатска листа – тази на футболиста Милен Георгиев. Той е водач на кандидатите за съветници на партия “Обединена социалдемокрация” (№46). В отбора на Георгиев участват бургаските футболни легенди Благомир Митрев, Станчо Цонев, Ники Кръстев, Еролин Кючуков, Даниел Моралес, Велиан Парушев, Стойко Сакалиев, Ангел Стойков, Митко Трендафилов и Костадин Джамбазов. Треньор на отбора е Димитър Стойчев, които е и наставник на отбора на „Нефтохимик”.
Водачът на листата на сините Костадин Марков е капитан на отбора на “Синята коалиция”. В него ще рита и лидерът на СДС Мартин Димитров, шефът на националния предизборен щаб на СДС Борис Марков. Братът на депутата от СДС Ваньо Шарков – Михаил Шарков е вратар. Народният представител д-р Шарков ще бъде лекар на мача, а спортният журналист Камен Алексиев – съдия. Треньорът на сините е Димитър Димитров – Херо.
Мачът започва на игрището в комплекс “Изгрев” тази събота в 17 и ще се излъчва на живо в Интернет на сайтовете на http://www.chernomoretz.bg  и http://www.comnet.bg.
“Убеден съм, че ще вкараме най-малко 38 гола, а защо не и 46. Макар и да не сме професионалисти, отборът ни е в завидна форма”, коментира капитанът на сините Костадин Марков.
„Нашата селекция е абонирана за успехи. Все пак не забравяме, че мачът започва от 0:0” – сподели капитанът на съперниците Милен Георгиев. „Ние ще играем технично, а за противника оставяме тичането по терена. Най-важното е да стане един хубав празник за града ни. Искрено се надявам след две седмици нашите съграждани да направят правилния избор” – завърши Милен Георгиев.
Спортният празник започва на игрището в комплекс “Изгрев” в събота, 8 октомври 2011 г., 17.00 ч.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване