10/06/11 11:51
(http://radiomilena.com/)

Иван Алексиев: Ще реновираме парковете и в малките населени места в Община Поморие

 Предоставяне на дома за възрастни хора на  бившата сграда на РКС, която вече е общинска собственост за разширяване на дома, чрез участие по Оперативна програма към МТСГ и цялостно реновиране парка, са акцентите от строителната програма на Иван Алексиев за поморийското с. Горица. Кандидатът за кмет на общината от ГЕРБ и бъдещите съветници се срещнаха с жителите на с. Горица заедно с кандидат-кмета за населеното място Юлиана Радева.
Местните хора изразиха недоволството си от досегашното управление. Не се сетиха за събитие или инициатива, която се е случила през последните 4 години при тях, поради което се чувстват забравени от местната управа. За сметка на това списъкът с неизпълнените обещания е голям.
Жителите изразиха желанието си да имат общинска приемна, за да не се налага идването им до Поморие за чисто битови проблеми. Алексиев посочи, че това вече е заложено в програмата му.
Хората от селото споделиха за проблеми свързани с канализацията, липсата на достатъчно кофи за смет, непочистеното дере и липсата на съоръжения за игра в двора на детската градина. Засегна се и лошата транспортна схема от с. Горица до Бургас, като се даде пример с автобуса, който отпътува от селото около 9 часа, пристига в Бургас към 10 часа и се връща обратно в 13 часа, т.е. крайно недостатъчно е времето да се свърши каквото и да е работа или да се посети лекарски кабинет. „За всеки един от казусите търсим решение, за много от тях са необходими минимални усилия”, коментира Иван Алексиев

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване