10/10/11 16:47
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов и Милен Радуканов на урок за треньорски Про лиценз

Старши треньорите на „Левски“ и ЦСКА – Георги Иванов и Милен Радуканов, използват паузата в родния шампионат за обучение в професията. Двамата заедно с още над 20 специалисти прекараха последния ден на стадион „Георги Аспарухов“, където се проведе поредният курс за треньорския Про лиценз. В курса, освен наставниците на „Левски“ и ЦСКА, личат имената на Асен Букарев, Ивайло Петев, Велизар Попов, Адалберт Зафиров, Зоран Янкович, Златомир Загоричич и други. Кандидатите за Про лиценз изгледаха открит урок с децата на „Левски“ - набор 1994 година.
В същото време селекционерът на „червените“ Милен Радуканов заяви, че има доста проблеми преди домакинството на „Славия“ на 15 октомври от деветия кръг на вътрешното първенство. „Общо девет момчета са болни или контузени. Това е цял отбор. Най-сложно е положението с Иван Бандаловски, който е с разкъсани мускулни влакна на стъпалото. Пламен Крачунов е с болки в адукторите, а Костадин Стоянов има разтежение. Другите с проблеми са Дечев, Галчев, Халилович, Караджов, Нелсън и Зику.
В лагера на „Левски“ само Орлин Старокин е с проблеми. Бранителят е болен, но със сигурност ще бъде готов за двубоя с бившия си клуб „Черноморец“ (Бургас) на 16 октомври на стадион „Лазур“ в крайморския град.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване