10/10/11 15:03
(http://www.klassa.bg/)

Джеймс Уорлик влезе в Топ 10 на благотворителен турнир

Американският посланик Джеймс Уорлик се класира сред първите десет на благотворителния турнир по голф Amcham-Titan Charity, който се проведе в „Пирин голф & кънтри клуб“. Надпреварата се проведе за втора поредна година и е организирана от Американската търговска камара. „За мен беше чест да участвам в благотворителния турнир. Мястото тук е великолепно. Получи се страхотен празник“, сподели американският посланик Джеймс Уорлик.
В турнира участие взеха над 40 състезатели от България и чужбина, а специални гости и участници бяха американският посланик Джеймс Уорлик и словашкият посланик Карол Мистрик. Именно двамата направиха много добро представяне и се наредиха в първата десетка в крайното класиране. Състезателите бяха разделени в две дивизии 0-18 и 19-28, индивидуален Стейбълфорд.
Победител сред участниците с най-ниски хендикапи в дивизия „А“ стана Николай Калоянов, който обаче преотстъпи мястото си в класирането в духа на благородството. Така, на първо място с 38 нетни Стейбълфорд точки се класира Виктор Пиш, следван от Андрей Гюров и Иван Каназирев. Победител в дивизия „Б“ стана Кирил Златков. Специалната награда за „Най-близо до дупката” само на 1.43 от флага направи Георги Калоянов, а „ Най-дълъг удар” направи Иван Каназирев.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване