10/10/11 18:49
(http://www.klassa.bg/)

Президент може да бъде избран и без ДПС

Никога няма да влезем в договорки с Доган. Искаме да докажем, че за първи път може да бъде избран президент на България без гласовете на ДПС. Това заяви вчера кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Той очаква да спечели изборите още на първия тур. Според него, ако се стигне до балотаж, той очаква да е с опонента му от БСП Ивайло Калфин.
„Меглена Кунева е един от другите кандидати, а Калфин е кандидатът на противника“, посочи Плевнелиев пред bTV. Той коментира и скандала за искания от него подкуп.
„Аз съм най-хигиеничният човек – мен ме отвращава думичката "подкуп". Аз построих Бизнес парка, дадох работни места. Хайде вижте за какви сделки са гласували БСП“, каза Плевнелиев. Той обясни, че ако спечели вота, ще създаде икономически съвети към президентството. Целта им ще бъде да задават приоритетите на икономиката и да подпомагат правителството в реализацията им
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване