10/11/11 13:56
(http://radiomilena.com/)

Иван Алексиев в с. Бата: На всеки 3 месеца ще се отчитам пред хората по населените места

Кандидатът за кмет от ГЕРБ за Община Поморие Иван Алексиев и кандидата за кметското място в с. Бата Здравка Божкова се срещнаха с жителите на населеното място за да си изложат управленските виждания и да чуят предложенията от самите хора. Към тях се присъединиха и кандидатите да общински съветници от ГЕРБ.

Здравка Божкова изброи най-важните аспекти от нейната програма за развитието на Бата, а именно

–       Възстановяване на сградата на старата детска градина и обособяване на яслена група.

–       Откриване на кухня-майка за нуждите както на детската кухня, така  и за социален патронаж.

–       Възстановяване и оборудване на стадиона с обособяване игрище за футбол, баскетбол и волейбол.

–       Обособяване на детски кът и оборудване на детска площадка в парка.

–       Зала за ритуали и събрания и отделна такава за самодейни състави.

–       Безплатен училищен автобус.

По време на срещата се повдигна въпроса за кариерата в близост до селото. Хората задават въпроса защо никой не ги е питал дали са съгласни с даването на концесията, защо никакви приходи не постъпват при тях при положение, че тя вече е факт . Възрастен жител на селото възмутен обяви, че от 20 години не е имало общинско събрание.

Иван Алексиев подчерта, че в програмата която получиха събралите се е заложено  да се прави тримесечен отчет от страна на кмета на общината пред жителите на населените места, а това, че програмата е представена е в писмен вид е гаранция за изпълнението на обещанията. Споменаха се и други ключови за хората приоритети – разширяване на строителните граници, прозрачност при взимане на решенията, осигуряване на работни места чрез поръчки към местните фирми, самостоятелен бюджет за пенсионерските клубове.

Като финал бяха думите на най-младия от листата на ГЕРБ кандидат за съветник – Живко Костадинов. „Ние сме тук, за да чуем вашите проблеми и да се поучим от вашия опит. Но бих желал след три месеца, когато отново се изправя пред вас да чуя новите ви искания и заедно да работим за промяната на община Поморие”.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване