10/11/11 18:03
(http://www.klassa.bg/)

"Милан" се прицели в Николай Михайлов

Италианският колос „Милан“ иска да привлече вратаря на „Твенте“ и българския национален отбор Николай Михайлов, твърдят медиите в Италия. Това разкрива вестник "Ла Република". Според изданието цената на 23-годишния страж е около 4 милиона евро. Според изданието хора на собственика на клуба Силвио Берлускони вече са разговаряли с представители на „Твенте“ около евентуалния трансфер на Михайлов. Вестникът описва българския вратар като "мощен физически – 192 сантиметра, и със страхотен рефлекс". Изданието припомня, че 23-годишният футболист е син на бившия вратар и настоящ президент на БФС Борислав Михайлов, както и че е играл в „Ливърпул“.
Спортната секция на контролираната от фамилията на италианския премиер медийна група "Медиасет" потвърждава новината. Според тях ръководството на „Милан“, което цели подмладяване на състава на италианския колос, е насочило своя поглед към Дания и Холандия. Твърди се, че "росонерите" са съвсем близо до подписа на талантливия 17-годишен датчанин Кристиян Норгаард. Той е халф и играе в датския „Лингби“. Най-вероятно тимът от Милано ще го привлече още през януари. Не така стоят нещата със звездата на „Аякс“ Кристиян Ериксен и вратаря на „Твенте“ Михайлов. Двамата може би ще пристигнат на "Джузепе Меаца", но след края на настоящия сезон. Във всеки случай преговорите на "росонерите" с двата холандски клуба са в напреднал стадий.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване