10/12/11 09:21
(http://radiomilena.com/)

Наградени полицаи за високи професионални резултати. Благодарност и за главен инспектор Николай Григоров от Полицейски участък – Каблешково

Полицай на месец септември в поредната церемония, провела се в присъствието на служители от сектор «Криминална полиция» към ОДМВР – Бургас , стана инспектор Владимир Христов от група «Престъпления против личността» в сектора. Областният Директор – Комисар Милен Димитров връчи на разузнавач V – степен Христов почетна грамота, награждавайки го още със служебна благодарност и три допълнителни дни платен годишен отпуск, за координирането и отличната дългогодишна работа по разкриване поръчителя и извършителя на убийството на Сюлейман Христем от с. Дъбник, общ. Поморие, приключило в началото на месец септември тази година.
За постигнатите високи професионални резултати по отношение на тежкото криминално престъпление с «обявяване на благодарност» и допълнителен платен тридневен отпуск бяха наградени и : главен инспектор Николай Николов – Началник сектор «Криминална полиция» при ОДМВР Бургас, старши инспектор Живко Даскалов – началник група «Престъпления против личността» в сектор «КП» при ОДМВР Бургас и служителите в групата : главен инспектор Иван Недков, инспектор Димитър Танев, главен полицай Иван Димов и инспектор Михаил Христов – старши разследващ полицай. Със същата награда бяха отличени и Началника на Полицейски участък «Каблешково» към Районно управление «Полиция» – Поморие – главен инспектор Николай Григоров и главен полицай Нурула Аптула  – мвладши разузнавач към Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

Инспектор Владимир Христов е на 37 години, семеен с две деца, постъпил в системата на МВР преди 8 години в Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас. От две години работи в «Криминална полиция» към ОДМВР – Бургас, в т.нар. «тежка група», занимаваща се основно с разкриването на убийства, изнасилвания и тежки престъпления против личността. До момента е участвал в работата по разкриване на множество криминални деяния, като най-яркото сред тях е двойното убийство в с. Рудник, последвано от смъртта на приживялото трагедията дете. Многократно е награждаван от Ръководство на ОДМВР – Бургас за постигнати високи професионални резултати. При получаването на почетната грамота Владимир Христов благодари на колегите си от сектора и на разследващите полицаи, като изтъкна че постигнатите резултати се дължат преди всичко на колективния дух и упоритостта при постигане на поставените цели.
Директорът на ОДМВР Бургас – Комисар Милен Димитров поощри работата на полицаите от група «Престъпления против личността» в сектор «КП» при ОДМВР Бургас, като не пропусна да напомни че тежката им работа понякога не се оценява по достойнство и остава скрита за голяма част от обществото, но случаите – приоритет на служителите в групата, са от особена важност за цялото общество и работата по тях отнема особобена енергия, време и усилия на служителите на реда. Пожеланието за дръзновение и повече търпение не бе случайно, като се има в предвид отличните резултати, постигнати от служителите в последните месеци. Комисар Димитров благодари на всички полицаи и им пожела ново отличие в станалата вече традиционна надпревара «Полицай на месеца».

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване