10/13/11 17:30
(http://radiomilena.com/)

Янчо Славов: Предизборен дебат ще има

 Предизборен дебат между кандидат-кметове на Поморие ще има – както е нормално и необходимо. Дата 19.10 (сряда), час 17:00, място: сградата на център „Свети Георги“.
От преди началото на предизборната кампания предвиждах и се надявах да има такъв дебат, и за щастие това съвпада с вижданията и на други кандидат-кметове. Няма нищо по-нормално от това да се срещнем с другите кандидати, и да си кажем някои неща.
Няма болезнена тема за Община Поморие, с която да не съм се сблъсквал челно – като съветник и Председател на ОбС. За съжаление за много неща не съм имал законовата възможност и средства да променя събитията в посока добра за Поморие – възможности, които има Кметът на Общината. Няма и въпроси, от които да се страхувам, или да не желая да отговоря.
За съжаление важните и болезнени теми далеч не се изчерпват с финансовото състояние и прословутата сграда на читалището, както и се съмнявам, че 60 минути са достатъчни, за да си кажем всичко важно. Но основното е да се съберем, да поговорим, да изложим вижданията си, и да видим какво е най-доброто, което може да се направи за нашата община. Надявам се всички кандидат-кметове да бъдат на дебата, защото поморийци заслужават да имат ясна картинка за кого и защо гласуват.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване