10/14/11 18:53
(http://www.cross-bg.net/)

Д-р Нешева: Благодаря за лоялността и коректността, с която работят представителите на БЗС с експертите на НЗОК по НРД 2012

София /КРОСС/ По-рано днес д-р Нели Нешева, управител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), се срещна с председателя на Българския лекарски съюз (БЗС) д-р Борислав Миланов и членове на Управителния съвет на БЗС, съобщават от НЗОК. Д-р Нешева благодари за лоялността и коректността, с която работят представителите на БЗС с експертите на НЗОК по НРД 2012.   Председателят на БЗС, д-р Борислав Миланов, подчерта, че на експертно ниво диалогът между двете институции е конструктивен и полезен. „Като отговорни представители на зъболекарското съсловие, няма да използваме сегашните преговори за нагнетяване на напрежение. Не искаме тези разговори да бъдат интерпретирани по друг начин, освен само по един: двете институции трябва да свършат това, което обществото очаква от тях в полза на пациентите”. От своя страна д-р Нешева гарантира, че и през следващата година  спокойствието в системата ще бъде запазено. През следващата седмица представители на БЗС ще се срещнат и с Надзорния съвет на НЗОК. В края на октомври ще бъдат обсъдени и детайли от финансовите параметри на НРД 2012 за дентални дейности.
Публикувана на 10/14/11 18:53 http://www.cross.bg/index/article/articleid/1254548
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване