10/15/11 13:48
(http://radiomilena.com/)

ТСО на слепите- Поморие отбеляза Деня на белия бастун

ТСО на слепите- Поморие отбеляза днес Деня на белия бастун. Той се чества като ден на безопасността на лицата с тежки зрителни увреждания. Честването е подходящ повод за съюзните членове и активисти да засилят своята разяснителна работа, да пропагандират  постиженията на хората с нарушено зрение и да привлекат общественото мнение към нерешените проблеми на незрящите.

Отбелязването на деня на  белия бастун  бе уважено от кандидата за кмет на община Поморие инж.Петър Златанов и кандидатите за общински съветници от ПД „Социалдемократи”. Те засвидетелстваха своето уважение и  внимание към хората с увредено зрение. Пожелаха кураж на членовете на ТСО на слепите в Поморие и да са все така социално активни, защото всички са пълноценни личности и имат право да живеят достойно.

Никола Илиев председател на ТСО организира през вчерашния ден отбелязване деня на белия бастун за незрящите от Несебър, а днес това се случи в Поморие. ”Днес е 15 октомври и отбелязването на днешния ден е повод за формирането на едно по-правилно самоотношение на самите нас, хората с увредено зрение, както и спомагане на по-адекватно поведение и отношение сред и с виждащите, т.е. със средата в която живеем”, каза Никола Илиев председател на ТСО на слепите в Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване