10/16/11 08:17
(http://radiomilena.com/)

Дарт Вейдър влезе в „Синята коалиция”

Докато чака заснемането на седмия епизод от поредицата „Междузвездни войни”, Дарт Вейдър смята да бъде общински съветник. Главният герой от космическия сериал влезе в „Синята коалиция” и е на четвърто място в листата с кандидатите за общински съветници в Бургас.
В събота Дарт Вейдър дори се появи на шатрата на „Синята коалиция” до Часовника, за да се срещне със своите симпатизанти. Специално за изборите той бе сменил черните си одежди със синьо наметало с номера на коалицията 38 и слоган „Синята страна на силата”, избродирано върху гърба му. Дарт Вейдър усилено агитираше минувачите да минат на правилната страна на силата, но без да прилага характерните за ролята му в „Междузвездни войни” методи.
„Оказва се, че нямам проблем с разпознаваемостта. Симпатизанти дори ми споделят, че са ме срещали в игрите на плейстейшън и са ме убивали в ниво три”, сподели Вейдър, докато се снимаше с поредния си почитател.
Бдителни бургазлии забелязаха, че обявеният за един от най-големите злодеи в киното в Бургас съвсем не е зъл, даже напротив. Без усилия те разкриха зад маската на Дарт Вейдър Стефан Цинцарски, председател на Движение „Гергьовден” и кандидат за общински съветник от „Синята коалиция”. „Гергьовден” е една от партиите, сформирали „Синята коалиция” в Бургас.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване