10/16/11 18:18
(http://www.klassa.bg/)

И ЦСКА нагази в първенството на абсурдите

„Славия" победи "ЦСКА" с 2:1 и спечели първите си точки на стадион "Българска армия" от 2002 г. насам (стр.23).
В успеха на „белите“ няма нищо лошо, но на мнозина направи впечатление нетипичната игра от страна на някои футболисти на ЦСКА. Дано просто „червените“ са играли безобразно, защото са нямали ден и са подценили гостите. В противен случай тежко и горко на родния футбол. Играчите на треньора Милен Радуканов през всичките 90 минути имитираха хаотично тичане по терена, безсмислено ритане на коженото кълбо и липса на всякакво желание за краен успех. След края на мача всички ръководители се изнизаха от стадиона по терлици, оставяйки набедения за виновник за провала Милен Радуканов да чупи китки за играта на своите подопечни.
Сценарият на представлението беше пълен, след като изпълнителният директор на „червените“ Венцислав Живков изръси добре познатото: „Съдиите не ни позволиха да играем футбол“.
В целия този кръг на абсурдите нагази и шампионът „Литекс“, който сензационно не успя да победи на свой терен средняка „Монтана“. Този резултат сам по себе си също е загадъчен, защото публично известно е, че ловчанлии губят точки в шампионатни мачове в Ловеч само на високосна година. Малка загадка представляваше и обръщането на двубоя в Разград, където гостите от „Миньор“ водеха след първите 45 минути с 0:1, но в крайна сметка загубиха с 4:1 от „Лудогорец“.
От всички тези меко казано странни резултати в този 9-и кръг следва въпросът, дали не е прав един собственик на клуб, който твърдеше, че без „черно тото“ ще останат само няколко отбора в „А“ група. И един вид дали именно то не върти колелата на родното първенство, явявайки се „необходимото зло“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване