10/16/11 18:26
(http://www.klassa.bg/)

Уейн Рууни моли Дисципа на УЕФА за по-малко наказание

Английският национал Уейн Рууни ще присъства лично на срещата на Дисциплинарната комисия към УЕФА, която ще заседава днес в Швейцария. Нападателят на „Манчестър Юнайтед“ получи червен картон в европейската квалификация срещу Черна гора и според правилниците на УЕФА той получава автоматично наказание от три мача, което го изважда от груповата фаза на европейското първенство догодина. Британският всекидневник "Дейли мейл" съобщи, че Рууни иска да положи всички усилия, за да намали наказанието с един или два мача. Според мениджъра на „Манчестър Юнайтед“ - Алекс Фъргюсън, английският национал е бил силно разстроен от предварителното решение на УЕФА.
Въпреки наказанието селекционерът на Англия Фабио Капело е заявил, че ще вземе Уейн Рууни на европейското първенство догодина. "Съндей мирър" съобщава, че италианецът ще изпрати повиквателна на Рууни въпреки санкцията. Безпощадният голмайстор бе оставен резерва и от мениджъра на „Манчестър Юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън при равенството 1:1 с „Ливърпул“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване