10/17/11 18:09
(http://www.klassa.bg/)

Тодор Батков се закани: Ще има глоби и промени

Собственикът на „Левски“ Тодор Батков ще наложи солени глоби на своите футболисти заради поражението с 0:2 от тима на „Черноморец“ в Бургас. Загубата на стадион „Лазур“ е трета за „сините“ от началото на този сезон и ги остави на четвърта позиция в класирането на седем точки от лидера „Лудогорец“ (Разград). „Този път ще има наказания за отбора. След Нова година пък ще има и радикални промени в клуба. Ясно е, че е крайно време да се направи нещо“, заяви ядосаният Тодор Батков след загубата на „сините“ с 0:2 от „Черноморец“ (Бургас) в дербито на деветия кръг на родната „А“ футболна група.
В последния неделен двубой от този кръг възпитаниците на Димитър Димитров-Херо надиграха тотално своите опоненти от София и заслужено се поздравиха с успеха. Попаденията за „акулите“ бяха дело на Анеси и Жужу, които се разписаха само в рамките на три минути – между 68-а и 71-ва минута на двубоя. Срещата беше изгледана от над 8000 привърженици, дошли на стадион „Лазур“ да подкрепят любимия си отбор, както и селекционера Димитър Димитров в тежката му битка, която му предстои да води с коварна болест. „Двубоят беше много специален за мен. Исках да изпитам радостта и спокойствието от тази победа. Имах нужда от нея и исках да си тръгна с победа оттук“, заяви развълнуваният Димитър Димитров, който по време на пресконференцията след дербито показа фланелка с надпис „Херо, ние сме с теб“ и с подписите на всички футболисти на „Черноморец“ (Бургас), изказващи подкрепата си към треньора.
Относно двубоя с „Левски“, Херо заяви: „Знаехме за проблемите на „Левски“ в защита и се възползвахме от тях. Познавам много добре този отбор. „Черноморец“ има огромен потенциал, но той още не е достатъчно добре развит. Ако успеем да го развием, ще играем много по-добре и атрактивно“. Старши треньорът на „Левски“ Георги Иванов-Гонзо пък беше на другия полюс на настроението след поражението в Бургас. „Тримата ни футболисти в нападение определено не оправдаха доверието. Не можехме да завършваме атаките пред полето на „Черноморец“ и това ни коства победата в тази среща. Нормално е ръководството на отбора да бъде разочаровано. Все още не знам, защо играем по един начин у дома и по съвсем различен навън. Ако продължаваме така, нямаме никакви шансове за титлата“, призна Гонзо след загубата с 0:2.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване