10/18/11 19:03
(http://www.klassa.bg/)

Меси търси жертва №50 на „Ноу Камп“

Чешкият „Виктория“ (Пилзен) ще опита да стане поредният тим, опитал да се противопостави на „Барселона“. Изгледите за успех на отбора не са много добри, тъй като испанският състав гази всичко по пътя си, особено у дома. Освен това, неприятната новина за гостуващия състав ще бъде това, че суперзвездата на каталунците Лионел Меси ще има още един стимул да играе добре. Аржентинецът търси жертва №50, на която да отбележи, след като до този момент е вкарал попадение на 49 различни тима. В другата среща от тази група „Милан“ приема симпатичния тим на БАТЕ (Борисов).
Отборът на „Челси“ пък нанася контраудар срещу собствените си фенове, за да провали планирания от тях бойкот за мача срещу „Генк“ от Шампионската лига. Феновете смятат да изразят недоволството си от повишението на цените за билетите, като масово откажат да ходят на мача. Ръководството на "сините" обаче веднага реагира с хитър ход, като пусне голяма част от билетите безплатно, за да се запълнят трибуните. Далеч по-интересен мач от тази група е между „Леверкузен“ и „Валенсия“, като и двата отбора ще търсят победата на всяка цена, ако искат да продължат напред.
Тимът на „Арсенал“ ще направи опит да продължи доброто си представяне и да постигне успех срещу набралия скорост състав на „Олимпик“ (Марсилия). Двубоят ще се излъчва пряко тази вечер от 21,45 ч по bTV Action.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване