10/19/11 19:03
(http://www.klassa.bg/)

Премиерът Бойко Борисов: Никога не съм се лакирал, в БСП ходят на педикюр

Никога не съм се лакирал, а те явно се лакират, ходят по педикюри, така че ги разбират тези работи. Те са модерни хора. Това заяви премиерът Бойко Борисов вчера по повод опасенията на лидера на БСП Сергей Станишев за манипулации на изборите. Преди ден социалистът обяви, че „дами с червен лак“ ще оставят следи по бюлетините, за да ги правят невалидни. При откриването на обновената сграда на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография премиерът добави още, че се „срамува от Стефан Данаилов за това, че четири години не е ремонтирал училището като министър на културата“. По този начин Борисов се опита да иронизира предизборния клип на кандидатпрезидентската двойка на левицата Ивайло Калфин-Стефан Данаилов, в който се изрежда от какво двамата се срамуват. Министърът на културата Вежди Рашидов пък допълни, че преди ремонта „и прасета нямало да могат да живеят“ в училищната сграда.
Бойко Борисов обяви още, че ще гласува както винаги в Банкя, въпреки че в неделя задължително трябва да присъства на заседанието на Европейския съвет в Брюксел. По думите му лично председателят на съвета Херман ван Ромпуй му се е извинил за съвпадението на заседанието с изборите у нас и му е обещал да го освободи около 14 часа, така че да се прибере до 18.55 часа и да пусне бюлетина в Банкя. „Ако гласувам в Брюксел, ще мога да гласувам само за президент и няма да мога да подкрепя Йорданка Фандъкова, а това е не по-малко важно“, обясни министър-председателят.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване