10/21/11 18:10
(http://radiomilena.com/)

Петър Златанов закри кампанията си в Козичино

 Кандидатът за трети кметски мандат в Поморие Петър Златанов избра най-отдалеченото селище в общината, за да сложи финал на предизборната си кампания. Тя започна от общинския център Поморие, премина през цялата община и завършвайки в Козичино, образно  показа равнопоставеността на всички населени места в управленския похват на кандидата. В петък той и екипът му се срещат с жителите на малкото планинско селце Козичино. С уникалната си етнографска култура и български дух селото допълва и обогатява общинската стратегия за културен туризъм. С тази среща градоначалникът слага край на кампанията си, която премина изключително скромно. За разлика от опонентите си той не е предвидил за закриването нито пищни тържества, нито концерти. Цялата кампания на Златанов премина под знака на на изключителна коректност и почтеност. Вместо да дава излишни обещания, той показа как смята да работи през следващия мандат. В решението на градоначалника да закрие кампанията си в Козичино има скрито послание. Той даде старта в Поморие и постави финала в най-отдалеченото селище, с което показа, че за него всички жители на общината са от еднаква важност.
„Дори и да не съм кмет, дори да работя като чистач, аз винаги ще повтарям, че за мен има само една партия и тя се казва Община Поморие“. С тези силни думи градоначалникът обяви преди близо месец предизборната си кампания. Златанов е първият кмет, който се зае с амбициозната задача да развие културния туризъм в Поморие. Той е разработил цялостна стратегия, която вече е в ход. Само преди броени дни излезе от печат първото издание на двутомника „Поморие: древност и съвремие“, над което работиха десет от най-известните български учени.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване