10/26/11 14:48
(http://www.klassa.bg/)

И „Тотнъм“ се нареди на опашката за Николай Михайлов

Вратарят на националния отбор на България по футбол Николай Михайлов е попаднал в полезрението на английския „Тотнъм“, твърдят медиите на Острова. Според английското издание „Мирър“ селекционерът на „шпорите“ Хари Реднап се оглежда за нов страж и първият му избор пада върху българина Николай Михайлов.
След като загуби титулярното си място, бразилският вратар на „Тотнъм“ Еурелио Гомеш заяви, че иска да напусне „Уайт Харт Лейн“ и поради тази причина Хари Реднап му търси заместник. Титулярят Брад Фрифъл пък е сред най-възрастните на своя пост и по всичко личи, че проблемите с вратарите в „Тотнъм“ тепърва предстоят. За да ги избегне обаче, Хари Реднап ще се опита да привлече още през зимата Николай Михайлов. Цената на българина е около 4 милиона евро и това го прави примамлив за доста клубове.
Както е известно, интерес към българския страж вече проявиха отборите на „Милан“, „Барселона“. „Шалке 04“ и „Аякс“ (Амстердам).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване