10/26/11 18:54
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА загуби с 0:3 от "Ираклис" в София

Волейболният ЦСКА претърпя второ поражение в мъжката волейболна Шампионска лига, като този път отстъпи в София на „Ираклис“ (Солун) с 0:3 (19:25, 21:25, 21:25).
Гърците вече имат пет точки и излязоха начело в класирането. Българският шампион остана на последното четвърто място без спечелена точка. Гостите контролираха мача през цялото време и от самото начало взеха инициативата. По-интересното беше, че на трибуните на „Арена Армеец“ бяха футболистите на ЦСКА, червени звезди от различни спортове, както и волейболният национал Тодор Алексиев на път за „Сургут“. В средата на третата част зрителите станаха на крака и започнаха да аплодират Милен Радуканов, който също присъстваше на мача. В другата среща от групата „Нолико“ (Маасейк) записа първа победа в най-силния европейски клубен турнир. Белгийците надиграха трудно у дома турския „Аркас спор“ (Измир) с 3:1 (23:25, 27:25, 25:20, 25:21).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване