10/30/11 11:41
(http://www.cross-bg.net/)

"Гаро" от Столипиново е раздавал по 50 лв. на калпак, след това ги карал да се кълнат в Корана че ще гласуват за "неговия човек"

Пловдив /КРОСС/ От щаба на ВМРО-НИЕ обявиха, че в съботния ден четирима роми са били разпитани в шесто РУ на полицията в Пловдив по сигнал за купуване на гласове в квартал "Столипиново". Илко Илиев в събота сутрин даде в районното полицейско управление на МВР показания по подаден по-рано сигнал до прокуратурата и ОИК, че човек на име или с прякор «Гаро» е раздавал по 50 лв. на роми в "Столипиново", като след това ги е карал да се закълнат върху Корана, че ще гласуват за ГЕРБ. Директорът на общинско предприятие "Чистота" Радослав Кошински и мъж от ромски произход също са давали показания, че в гетото се купуват гласове срещу 20 лв. Мъжът казал пред полицаите, че още в петък ромите получавали инструкции в два офиса в Столипиново отново на улица "Батак" и в интернет зала срещу общинския пазар. След като гласуват от това място днес гласувалите трябвало да минат за да си приберат обещаните 20 лв.
Публикувана на 10/30/11 11:41 http://www.cross.bg/index/article/articleid/1258219
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване