11/01/11 18:48
(http://radiomilena.com/)

Атанас Терзиев:И през следващия мандат ще подкрепяме добрите идеи и ще бъдем конструктивна опозиция в общинския съвет

„Благодаря жители на община Несебър, които гласуваха и поискаха промяна в облика на община Несебър.”, заяви кандидатът на ГЕРБ Атанас Терзиев на пресконференция днес, посветена на изхода от изборите в община Несебър. На нея присъстваха още Златко Димитров, Янаки Стоянов, Николина Тодорова и новото лице в структурата на ГЕРБ Станислав Цанев.

Атанас Терзиев сподели, че предизборната кампания в община Несебър като цяло е била позитивна без удари под кръста и нападки, което е стъпка напред.

„Успяхме да проведем много срещи с жители от всички населени места на общината и да представим своята програма за управление, изготвена от амбициозния ни екип. В нея имаше амбициозни, но напълно осъществими проекти, затова част от тях се надяваме да предложим и осъществим по време на мандата си като общински съветници. Сред приоритетните за нас цели са Несебър да има център, изграждането на крайморски паркове в Обзор и Равда, както и строителството на ПСОВ „Несебър-Слънчев бряг”, коментира Терзиев.

По думите му резултати от първия тур на изборите са много добри с извоюването на 5 места в общинския съвет и кмет на Обзор.

„По този начин ние сме единствената парламентарно представена партия в общинския съвет в Несебър. Постигнатото е не само мой, но и резултат от усилията на целия екип, с който работя и бе неотлъчно до мен. Една от целите ни бе промяна на статуквото в Обзор и успяхме да я постигнем. В лицето на Христо Янев като кмет, който е млад и амбициозен, градът ще се промени към по-добро”, сподели той.

Според Атанас Терзиев една от слабостите на предизборната кампания е била липсата на консолидиране с други политически сили още около неговата кандидатура за кмет.

„Моят опонент Николай Димитров заложи точно на това и още на първи тур имаше мощната подкрепа от силна коалиция от партии. Това до голяма степен бе очаквано, тъй като през изминалия мандат той работи с тях и имаше подкрепата им. Затова не бе изненада и официалната подкрепа на тези партии по време на втория тур. Благодаря на всички кандидати за кмет и политически сили, които ме подкрепиха след първия тур и се обединиха около идеята за промяна в община Несебър”, сподели той.

Общинският ръководител на ГЕРБ Златко Димитров заяви, че е доволен от крайния резултат след приключването на изборите.

„Считам, че 5 общински съветника и кмет в Обзор е голям успех, особено в сравнение с предходните избори. За нас Атанас Терзиев постигна отличен резултат с получените гласове от гражданите и на двата тура. Използвам възможността да съобщя на всички, че ще запазя поста си като зам.-областен управител и на мое място в общинския съвет ще влезе Аристид Каравидов. Той, както и Станислав Цанев, са нови лица, но амбициозни и готови да работят за бъдещето на община Несебър”, каза Димитров..

„Ще се постараем да оправдаем доверието, което ни беше гласувано и ще продължим да бъдем сред хората, както правехме през изминалите 4 години”, заключи Атанас Терзиев.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване