11/04/11 14:09
(http://radiomilena.com/)

Гадателката на Берлускони: 2012-критична; 2016-разпад на ЕС

 Две жени ще застанат на политическата сцена на парламентарните избори. През 2016 г. ЕС съюз ще се разпадне и вече ще съществува под друга форма.
Това прогнозира Теодора Стефанова, по-известна като личната гадателка на Берлускони. Стефанова каза още, че Мис България 2011 година Ваня Пенева, която се подготвя за участие в конкурса „Мис Свят“ в Лондон, ще влезе в челната десетка на най-красивите жени. Ще има някакъв скандал, загатна още гадателката. Тя обяви още, че според нея Ваня ще има много успешна кариера, освен у нас и в чужбина и до  две-три години ще сключи брак и ще роди две деца. Най-силното оръжие на казанлъшката красавица е позитивизмът й, смята Теодора Стефанова.
За икономическата криза в света тя съобщи, че 2012 г. ще е най-трудната за Европа и света. Според нея до 2016 г. Европейският съюз ще се разпадне и вече ще съществува под друга форма. Папандреу и Саркози ще излязат от властта, Меркел също ще търпи критики в Германия.
По повод политиката у нас Стефанова обяви, че България е богоизбрана страна. Тя вижда бъдещето на държавата ни в позитивна насока. Смята, че правителството на Бойко Борисов задава нова посока на развитие. Според нея Росен Плевнелиев ще допринесе за развитието на президентската инстуитуция, като я реформира. Той щял да се кандидатира и за втори президентски мандат, но Стефанова не се нае да прогнозира дали ще спечели. Две жени ще застанат на политическата сцена на парламентарините избори, прогнозира още Теодора Стефанова и каза, че и президентът Първанов ще остане на политическата сцена, но като опозиция. Ще има много нови партии, движения, обединения, предава Frognews.bg .
Българският национален отбор ще бъде обновен от новия си треньор Любослав Пенев. Той трябва да бъде оставен да работи и ремонтира отбора, смята Стефанова.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване