11/04/11 15:27
(http://radiomilena.com/)

Иван Алексиев:Подавам ръка към всички и да тръгнем по пътя на промяната

След полагането на клетва от новоизбрания кмет на община Поморие инж.Иван Алексиев на тържественото І-во заседание, същият направи обръщение пред всички присъстващи в препълнената зала.

Уважаеми дами и господа общински съветници,
Уважаема д-р Милева – народен представител от 41-то Народно събрание,
Уважаеми г-н областен управител,
Уважаема г-жо зам. областен управител,
Уважаеми кметове на кметства,
Уважаеми съграждани, гости, приятели

За мен днес е изключителен ден. Изключително вълнуващ ден. В моя съзнателен живот аз съм давал три пъти клетва за вярност към род и родина. Първият път беше когато бях в казармата. Вторият път, когато станах общински съветник и се заклех в тази зала. Третият път беше, когато станах народен представител в 41-то народно събрание. Но днешната клетва е изключително вълнуваща за мен. Надявам се и за всички Вас новоизбрани в общински съвет, защото ние се заклехме пред нашия град, пред нашите съграждани, пред нашите близки, роднини и приятели да работим за просперитета на общината като цяло.

Поели сме голям ангажимент и се обръщам към всички Вас от новоизбрания общински съвет! Нека да загърбим и забравим личните си партийни пристрастия! Нека да работим за развитието на град Поморие, за развитието на община Поморие, за успеха и просперитета на всеки един жител! Нас ни изпратиха тук хората с големи надежди, нека да не ги подлъжем, защото местната политика и местните проблеми нямат цвят, нямат партийна принадлежност. Улиците, по които ходим нямат цвят и партийна принадлежност. Детските градини и училищата, където учат нашите деца нямат цвят и партийна принадлежност. Парковете, където почиват нашите родители и си отдъхват с внуците, нямат партийна принадлежност. Нека да се обединим всички заедно и да вървим напред, защото хората ни гласуваха доверие да променим Поморие към по-добро!

Подавам ръка към всички Вас и нека да тръгнем по този път, пътят на промяната, който е дълъг и труден!
И ако всички ние не го извървим заедно няма да постигнем набелязаните цели от нас.
Пожелавам така, както влязохме в началото на мандата днес, усмихнати и приятели, така след 4 години да излезем от този мандат, усмихнати и пак приятели, но и с удоволетворението за добре свършена работа, тъй като времето на приказките свърши! Започва времето на действието. Действието и работата.

Пожелавам успех на всички ни!

Благодаря Ви!

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване