11/06/11 19:03
(http://www.klassa.bg/)

“Левски“ сътвори невероятен обрат срещу „Локо“ (Пд)

Тимът на „Левски“ постигна изключително ценна победа с 3:2 над „Локомотив“ (Пловдив) в дербито от 12-ия кръг на „А“ група. Мачът се игра на стадион "Георги Аспарухов", но без публика, тъй като домакините бяха наказани от БФС да нямат фенове за един мач заради ексцесиите на публиката им по време на „вечното дерби“. Първоначално двубоят започна доста добре за домакините, които откриха резултата чрез Иван Цветков, който се разписа в 15-ата минута. Това е негов трети гол със синята фланелка и първи от 10 кръга насам.
Все пак обаче гостите изравниха чрез Базил де Карвальо в 29-ата минута, а в 40-ата минута Йордан Милиев си вкара автогол, чрез който даде преднина на гостите от Пловдив.
През второто полувреме много дискутираният напоследък холандец Сьорд Арс направи разликата и обърна мача след две попадения в 76-ата и 77-ата минути. Интересното беше, че той влезе като резерва в 64-тата минута.
След този двубой „Левски“ заема 5-ото място в класирането с актив от 24 точки, докато „Локомотив“ (Пд) е на 7-ата позиция с 20 точки.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване