11/06/11 10:39
(http://radiomilena.com/)

Над 20 са желаещите двойки да сключат брак в Бургас на 11 ноември

 Над 20 са двойките, които искат да сключат брак в Бургас идния петък, когато е 11 ноември. Пред Радио „Фокус” Бургас Магдалена Карастоянова, управител на общинското предприятие „Обреден комплекс” каза, че подадените заявления за брак до края на седмицата са 21 и до петък техния брой е възможно да се увеличи.
В нумерологията цифрата 11 е свързана с духовно израстване. Задачата на цифрата е да се случи промяна, която да провокира разстеж, еволюция и израстване. Нумерологията показва, че когато попаднем под въздействието на цифрата 11, нещата в живота ще започнат да се случват, без да ги желаем или провокираме.
От скоро желаещите да сключат брак могат да го направят по нов начин и на едно от най-роматичните места в Бургас, в Културен център „Морско казино“. Новият ритуал представлява своеобразен поетичен спектакъл, в който младоженците са главните герои. Музикалният съпровод е изпълнение на роял. Младоженците могат да изберат и класически ритуал, както и къде да бъде сключен бракът им в ритуалната зала „Вардар“ или на избрано от тях място – т. нар. изнесен ритуал.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване