11/08/11 11:38
(http://radiomilena.com/)

Обществено порицание

Поморийският Районен Съд в открито съдебно заседание определи „Обществено порицание“ на Владимир Евгеньевич Захаров, роден на 31.08.1958г. в Русия – Иркутска област с адрес на територията на РБ-гр. Поморие, кв. Свобода, бл.16, вх3, ет.4, ап.11 – гражданин на Руската Федерация.

На 15.10.2011г., в гр. Поморие на ул.“Проф. Стоянов“ в комплекс „Атриум“ извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи неуважение към обществото, като управлявайки лек автомобил „Киа Джес Спортиж“ с руска регистрация преминал през стъклената входна врата на комплекса – престъпление по чл.325, ал.1 от НК и в това, че на 16.10.2011 г., около 00.30 часа в гр. Поморие на кръстовището между улиците „Сливница“ и „Княз БорисІ“ управлявал МПС – лек автомобил „Киа Джес Спортиж“ с руска регистрация, с концентрация на алкохол в кръвта 2.51 промила, установено по надлежния ред с протокол от химическа експертиза.

И двете деяния са извършени с действие, при форма на вината – пряк умисъл по смисъла на чл.11, ал.2 от НК

Същият е осъден на Лишаване от свобода за срок от 1 година, чието изпълнение на основание чл.66 НК се отлага за изпитателен срок от 3 години и лишаване от правоуправление на МПС за срок от 2 години, както и на „Обществено порицание“

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване