11/10/11 18:35
(http://www.klassa.bg/)

Лужков забрани на съпругата си да се връща в Москва

Бившият кмет на Москва Юрий Лужков забрани на съпругата си Елена Батурина да се връща в Русия, съобщи вестник "Московский комсомолец". "Забраних й, защото няма никакви гаранции за това, че ще може да се върне обратно при децата ни", каза той в интервю за изданието. По думите му, ако Батурина бъде арестувана, "това ще бъде истинска трагедия и за самата Елена, и за момичетата". Сега съпругата на Лужков живее във Великобритания с двете им дъщери, които учат там.
Самият Лужков се завърна в руската столица в сряда, за да се заеме с делата си в Международния университет в Москва. Във вторник (15 ноември) Лужков трябва да се яви в съда по делото за кражбите в Банката на Москва. Според следствието ръководството на банката е предоставило на компанията "Премиер естейт" кредит на стойност 13,5 милиарда рубли (325 милиона евро), които най-накрая се оказали в сметките на Елена Батурина.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване