11/15/11 04:35
(http://radiomilena.com/)

BIO & ECO Expo 2011

Загубата на биологично разнообразие и измененията в климата са сериозен сигнал за предприемане на незабавни мерки. Биологичните храни и земеделие са един печеливш подход към постигане на устойчиво развитие. В търсене на разширяване полето на изява на компаниите, работещи в областта на биопродуктите и популяризиране на тяхното използване в България, ще бъде организирано и второто Международно изложение BIO & ECO Expo за здравословни храни, напитки, продукти и технологии.
Целта на събитието е да подчертае жизненоважната роля на развитието на биологичното производство и да съдейства на компаниите, фирми и организации да намерят своята пазарна ниша в този сектор чрез осъществяване на контакти с международни и български партньори.
На изложението ще бъдат представени биологични и природни продукти, устойчиви технологии, услуги, сертифициращи организации, специализирана литература, информация, практически съвети и мн. др. Интересна програма, включваща семинари и презентации с актуална тематика, ще съпътства BIO & ECO EXPO 2011.
Провежда се под патронажа на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, информира actualno.com

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 11/15/11 04:35 http://radiomilena.com/news/bio-eco-expo-2011-16672/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване