11/18/11 10:54
(http://radiomilena.com/)

Двама футболисти на „Черноморец“ Поморие напуснаха клуба

„Черноморец“ Поморие отдавна го отписват и говорят доста несериозни неща по адрес на клуба, заяви изп. директор на клуба Калоян Панайотов специално за radiomilena.com.

В информационния поток изтече информация, че двама футболисти са напуснали клуба. Младежкият национал Георги Костадинов вече е разтрогнал договора си с поморийския „Черноморец“, както и Емануил Манев, заради неизплатени заплати и премии.

Никой не е водил съдебни дела, както пишат някои издания, заяви Панайотов и добави, че и никой не е вдигнал телефона за да попита как стоят нещатата? И двата наистина са напуснали клуба. Въпреки финансовите затруднения останалите футболисти тренират усърдно, а резултатите до сега говорят красноречиво. В предстоящите последни два мача на сезона, срещу „Ботев“ Пловдив и „Етър“, поморийци ще играят за победа. Последният домакински мач на „Черноморец“ няма да се играе в събота, а в неделя 27.11.2011г.. След приключването на есенния дял от първенството ще се реши какви стъпки да бъдат предприети, заяви Калоян Панайотов.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване