11/18/11 11:31
(http://radiomilena.com/)

Писмото на двамата футболисти напуснали „Черноморец“ Поморие

„Ние, футболистите Георги Костадинов и Емануил Манев, желаем да потвърдим пред ръководството на клуба, феновете на ПФК „Черноморец Бургас“ и ПФК „Черноморец Поморие“, както и пред медиите, че прекратихме професионалните договори с клубовете си, поради невъзможност от страна на последните да им изплатят трудовите възнаграждения през последните месеци.

 

За нас това е трудно взето решение, предвид на това, че те се чувстваме истински привързани към съответните клубове и гр. Бургас ( давайки 100 % от себе си по време както на официални мачове, така и на тренировки).

 

Клубовете получиха две напомнителни писма за дължимите от тях суми към нас – футболистите, но ситуацията не се промени, като заплатите не са изплатени и към момента. Предвид създалото се положение за нас не остана друга възможност освен да прекратим професионалните договори с клубовете си съгласно българското законодателство, и правилата на Българския Футболен Съюз.

 

На 17 ноември двата клуба получиха уведомителните писма за прекратяване на договорите.

 

Бихме желали да благодарят на своя треньор г-н Неделчо Матушев за професионализма на работата му, анализа на мачовете и точните и навременни съвети, на феновете за подкрепата им, както и да пожелаем на ПФК „Черноморец Бургас“ и ПФК „Черноморец  Поморие“ успехи през оставащия футболен сезон.“

 

Георги Костадинов
Емануел Манев

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване