11/20/11 10:35
(http://radiomilena.com/)

Изключиха Димитър Стоянов от „Атака“

 Димитър Стоянов е изключен от партия „Атака“, стана ясно на пресконференция в централата на партията .Лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров заяви, че има политически заговор за разбиването на „Атака“. „Очевидна е връзката на Стоянов с Бойко Борисов и се вижда идеята за преврат“, подчерта Волен Сидеров.
Econ.bg припомня, че миналата седмица Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров като лидер на „Атака“. Основният му мотив беше лошото представяне на партията на наскоро проведените избори президентски и местни избори.
Друга причина беше внесеното от Атака искане до Конституционния съд заедно с БСП и ДПС. Така според мен се легитимира антиконституционната партия ДПС, което не мога да приема“, посочи евродепутатът.
Помолен да коментира съмненията на Волен Сидеров, че действията му може би са част от схема за унищожаването на „Атака“ Димитър Стоянов отбеляза, че позицията му е принципна и не трябва да се търсят конспиративни сценарии. „В предишния парламент също имаше планове за унищожаване на партията, но това не се случи, защото очевидно „Атака“ е водила тогава политика, която да печели обществено доверие“, коментира Стоянов, цитира Econ.bg

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване