11/21/11 19:10
(http://www.klassa.bg/)

Гриша Ганчев умува за нов треньор на "Литекс"

Собственикът на „Литекс“ Гриша Ганчев е готов да направи кардинални проблеми в „Литекс“ след загубата от ЦСКА. Той има намерения да намери по спешност нов треньор на „оранжевите“ за последните два мача от шампионата, които са предстоящите гостувания с „Локомотив“ (Пловдив) и „Калиакра“, както и срещата за Купата на България срещу „Спортист“ (Своге). В Ловеч отдавна се говори, че част от играчите са демотивирани след уволнението на Любослав Пенев и назначаването на Атанас Джамбазки. Освен това има отново напрежение между българи и чужденци. Точно наставникът нападна трима от тях, обвинявайки ги за загубата от ЦСКА - вратаря Баривиера и защитника Атуа, които сбъркаха при първия гол и Том, изпросил си идиотски червен картон. Освен това има отдавна и негодуване в отбора срещу сериозните заплати на другите чужденци Флорес, Жос и Кодо.
Петър Занев призова и други хора в клуба, освен играчите да си поемат отговорността за случващото се. Според запознати той визира мениджъра Стойчо Стоилов. Христо Янев пък и възропта сериозно срещу треньора Атанас Джамбазки и е обвинил част от своите съотборници за загубата. Именно заради това Гриша Ганчев организира късно снощи след редакционното приключване на броя сбирка за погасяване на напрежението, на която ще се обсъди и треньорският пост. Според запознати е твърде възможно бившият футболист на ловчанлии Зоран Янкович да поеме отбора.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване