11/22/11 09:06
(http://www.klassa.bg/)

Разтърсване от смях

Любопитното и може би най-смешното шоу в театралния афиши назовано ХаХаХа Импро Театър ще се представи на сцената на Модерен театър за пръв и последен път на 28 ноември. Артистите пък обещават, че един от зрителите в залата ще спечели Голямата Доживотна Импро Покана за Двама! Възможно е да бъдете попиляни от смях - предупреждават петимата смели артисти. 

ХаХаХа Импро Театър  вече се е състоял 80 пъти. От близо две години насам петима актьори, възпитаници за Крикор Азарян, Снежина Танковска и Димитрина Гюрова, причиняват взривове от смях по няколко пъти месечно на малки сцени, клубове, паркове и фестивали в различни градове. Наричат се Група за импровизационен театър ХаХаХа и са: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев (Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка, Праехидно), Златин Цветков и Леонид Йовчев (Ръкомахане в Спокан, Пиеса за умиране).



ХаХаХа са първата професионална група за импровизационен театър в България – изключително популярен на запад формат, в който единственият принцип е пълната импровизация. Това означава моментална комедия, която се създава пред очите на публиката, без предварително репетирани реплики, сценарий или декори, без никой от актьорите да знае какво точно ще се случи и още по-малко - как ще звърши. Всяко шоу е изградено от няколко „игри“, в които публиката подхвърля думи, а актьорите ги хващат и след секунди ги завъртат в (гарантирано!) безобразно смешни истории и сюжети.



Всяко ИмПро представление носи уникален номер, защото се ражда и умира в един и същи миг и никога не може да бъде повторено.

Съвсем закономерно, 80 сешън шоу издания след легендарното ИмПро#1 (пред двайсетина приятели във фоайето на „Славянска беседа“), от 20:00 часа на 28 ноевмри 2011 г. ХаХаХа започват да разпространяват силнозаразното смехотворително изкуство вече от голямата сцена на Модерен театър.  

ИмПро #81
28 ноември 2011 г., понеделник, 20:00
Модерен театър, ул. „Върбица“ №12, София

 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване