11/24/11 12:34
(http://radiomilena.com/)

Сигнал за обгазяване в района на с.Дебелт

На 23.11.т.т.. в 20.25 часа в ОУПБЗН – Бургас е съобщено за силна миризма на газ на адрес: с.Константиново – с.Дебелт, обл.Бургас. Произшествието е ликвидирано в 21:08 часа на 23.11.тг. На местопроизшествието е изпратен  1 екип с 2  спасители от  Спасителна дейност – Бургас . На мястото са извършени замервания на – амоняк , серен диоксид , цианиди , метан, етиленов окис, хлор и азотен двуокис, при което не са констатирани отклонения от допустимите норми.

През изминалото денонощие са получени  в ОУПБЗН-Бургас множество сигнали за мирис на газ на територията на гр.Бургас. Извършени са замервания от служителите на Спасителна дейност – Бургас и не са констатирани отклонения от нормите на горе цитираните вещества.

От мобилна лаборатория за контрол на качеството на въздуха към общ.Бургас е докладвано за наличието на повишени концентрации на прахови частици (ПМ 10 ) на територията на кв. Долно Езерово.

Информация на територията на гр.Бургас за качеството на въздуха може да се следи в интернет на арес:air.burgas.bg.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване