11/25/11 14:39
(http://radiomilena.com/)

И земеделците излизат на протест

От 10 часа на 28 ноември обявяваме начало на ефективни протестни действия в цялата страна. Това съобщават от Национален комитет за протестни действия на неправителствени организации от сектор „Земеделие“. Недоволството си земеделците ще изразят с изкарване на машини и хора по указани маршрути и последващо затваряне на пътища и гранично контролно-пропускателни пунктове.

Преди седмица неправителствените организации от сектор „Земеделие“ дадоха срок на управляващите в нарочна декларация, да преразгледат и променят внесеният закон за Национален бюджет за 2012г., в частност предложената Финансова рамка за сектор „Земеделие“ 2012г. През този период не се осъществи диалог и затова, водени от своята последователност, принципност и решимост от националния комитет, в който членуват Асоциация на земеделските производители в България, Национална асоциация на зърнопроизводителите, Българска асоциация на собствениците на земеделски земи, Национален съюз на земеделските кооперациите в България, Национална асоциация на тютюнопроизводителите 2010 и Българска асоциация на фермерите, взимат решението да излязат на улицата.

/КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване