11/28/11 18:35
(http://www.klassa.bg/)

С девет души „Черно море“ се добра до равенството срещу „Славия“

Отборите на „Славия" и „Черно море" завършиха 1:1 в среща от 15-ия кръг на "А" група. Попадението за гостите отбеляза Ермес Паломино в 36-ата минута след асистенция на капитана Георги Илиев. "Белите" изравниха в 55-ата минута след гол на бразилеца Жуниор от дузпа. Любопитно е, че „моряците“ се добраха до този резултат, въпреки че за нарушението срещу Николай Божов директен червен картон получи Александър Александров. В 80-ата минута и другият централен бранител на гостите - Росен Колев, бе изгонен с директен червен картон. Това обаче не се оказа достатъчно за „Славия“ и те така и не намериха футболни аргументи да отбележат победен гол. С равенството "белите" натрупаха актив от 27 точки и ще зимуват на 5-о или 6-о място, в зависимост от резултата от отложената среща „Калиакра“ - „Литекс“. „Черно море“ пък остава 8-и с 25 точки.
Същевременно се разбра, че националът Чавдар Янков е пред завръщане в „Славия“. Интерес към халфа имаше и ЦСКА, но той е заявил пред ръководството на “белите”, че в България ще играе само за тима от “Овча купел“. В момента Янков, който играе за руския „Ростов“, се лекува от тежка контузия, която получи през август. В „Славия“ чакат отговор и от друг свой бивш футболист. Вратарят Георги Петков трябва до Нова година да даде отговор на “белите” дали ще облече отново екипа на тима. В момента той е играч на кипърския „Еносис“ (Паралимни) и има договор за още една година. Шансовете му за завръщане в „Славия“ са 50/50.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване