12/01/11 13:22
(http://radiomilena.com/)

Семир Абумелих излиза от Общинския съвет в Бургас

Общинският съветник от ПП ГЕРБ-Бургас Семир Абумелих подаде молба за напускане на Общинския съвет. Пред журналисти той обяви мотивите си. „Целта на ПП ГЕРБ в Бургас вече е изпълнена. Имаме пълно мнозинство в Общинския съвет и смятам, че ще бъда много по-полезен в развитието на здравеопазването в града. Спокоен съм, че вече политиката на партията ще се реализира много по-безпроблемно, отколкото в предходния местен парламент”, заяви Абумелих.

На въпрос дали остава член на ПП ГЕРБ той отговори, че напускането му на Общинския съвет няма нищо общо с партията. „Оставам в ГЕРБ. Продължавам да бъда и председател на партиен клуб. Говорил съм и с кмета Димитър Николов, и с областния ни ръководител Димитър Бойчев. Те знаят, че винаги могат да разчитат на мен и за в бъдеще”, каза още Абумелих.

В брифинга взе участие и водачът на Групата на общинските съветници на ПП ГЕРБ Димитър Людиев, който благодари на Семир Абумелих за добре свършената съвместна работа през изминалите четири години.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване